Over PvE

In de verzekeringswereld neemt assurantie adviesbureau Prima voor elkaar een unieke plaats in.

Er is geen enkel ander kantoor dat zich uitsluitend richt op het verzekeren van schade- en ziektekostenverzekeringen voor particulieren.

Doordat wij de afgelopen jaren vele gesprekken hebben gevoerd met inwoners van de Neder-Betuwe en Lienden, schadeherstelbedrijven, zorgverleners en het grootste gedeelte van ons team er woont, weten wij precies wat u nodig heeft.

Luisterend naar onze klanten zijn wij in staat nieuwe ontwikkelingen in te passen in ons verzekeringspakket omdat we als gevolmachtigde een onafhankelijke positie innemen.

Onze kernwaarden

Betrokken

Jij kent ons en wij kennen jou en je omgeving. Dat is de beste basis voor een goede, langdurige relatie. En zo kunnen we jou het beste adviseren.

Deskundig

De Prima voor elkaar adviseur is een expert met veel ervaring en vakkennis. Maar bovenal weet hij wat er speelt in de omgeving waarin jij leeft of
onderneemt. Wel zo fijn..

Persoonlijk

Je kunt op ons bouwen. Dat begint bij het afsluiten van de juiste
verzekering met de beste premie en eindigt pas bij snelle en goed
afgehandelde schades. We staan voor je klaar.

Hoe werken wij?

Wij werken vanuit onze rol als adviseur bij Prima voor elkaar samen met Dominass assurantiën en ons volmachtbedrijf Quintes Underwriting. Een uniek en fijn samenwerkingsverband.

Graag willen wij u nader informeren omtrent de positieve gebondenheid in de samenwerking met beide bedrijven. Daarbij is ons advies aan onze relaties gebasseerd op ongebonden selectieve bemiddeling. Door onze keuze om te werken met eigen premies en voorwaarden welke gebasseerd zijn op de resultaten van de eigen doelgroep bent u altijd verzekerd van een prijstelling die bij u past.

Door zeer korte lijnen van onze rol als tussenpersoon en ons volmachtbedrijf met specifiek geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.

Wij hanteren daarbij heldere richtlijnen mbt privacyklachten, belangenconflicten en fraude.