Ons Team

Deze werknemers werken
elke dag voor uw service

Persoonlijk contact een must!

Irma Vergeer

Adviesteam Particulier


Persoonlijk contact een must!

Wijco van Zoelen

Adviesteam Particulier


Persoonlijk contact een must!

Henk Bruijs

Adviesteam Particulier


Persoonlijk contact een must!

Arianne van den Hoofdakker

Adviesteam Particulier


Persoonlijk contact een must!

Simone van Westrenen

Zorgteam


Persoonlijk contact een must!

Anuschka Rozenbrand

Zorgteam


Persoonlijk contact een must!

Linda Wiggemansen

Zorgteam


Persoonlijk contact een must!

Marianne Welvaart

Zorgteam


Persoonlijk contact een must!

Ageeth Feenstra

Adviesteam Zakelijk


Persoonlijk contact een must!

Ottolien Hoog Antink

Polisadministratie


Persoonlijk contact een must!

Peter van Gestel

Adviseur Zakelijk


Persoonlijk contact een must!

Tanja de Jong

Adviseur Particulier


Persoonlijk contact een must!

Jan de Jongh

Adviseur Particulier


Persoonlijk contact een must!

Gijs la Vergé

Directeur


Onze afdelingen

Advies

De adviseurs die graag bij u thuis langskomen.

Daarbij wordt uiteraard ook specifiek ingegaan op persoonlijke vragen en wensen op het gebied van verzekeringen. Ieder gesprek wordt daarna schriftelijk bevestigd, wel zo duidelijk.

Ons uitgangspunt voor adviseren is ‘wederzijds vertrouwen’. Dankzij deze persoonlijke benadering willen wij graag een vertrouwensband opbouwen met onze relaties. Deskundigheid, kordaat handelen en recht door zee, maar bovenal het persoonlijke contact. Het gaat immers om meer dan premievoordeel alleen.

Ons adviesteam is het eerste aanspreekpunt voor elke relatie bij vragen over hun verzekeringspakket.

Polisadministratie

Maken alle schadepolissen op en zorgen voor de aan- en afmelding van kentekens bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Ze werken met veel plezier op de afdeling. “Wij zijn echte perfectionisten. Wij hebben een ontzettende hekel aan fouten. Dat komt goed uit in ons werk. Want het opmaken van polissen en het doorvoeren van wijzigingen is heel precies werk. Eigenlijk is elk foutje er één teveel. Dat betekent voor u namelijk een vertraging, omdat er dan weer papieren teruggestuurd moeten worden. Daarom hebben we hier het motto: ‘in één keer goed!’. Niet voor niets controleren we elkaars werk altijd, voordat we de polissen verzenden. Als u besluit uw verzekeringen bij ons onder te brengen, moeten er vaak oude verzekeringen worden opgezegd en nieuwe polissen worden opgemaakt. Dat doen we hier allemaal zelf. Verder moeten er regelmatig polissen van bestaande relaties worden gewijzigd, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een andere auto. Die wijzigingen voeren wij direct door, zodat u zo snel mogelijk weer over de juiste papieren beschikt.

Zo hadden we bijvoorbeeld een relatie aan de lijn vanaf de Roemeense grens. Hij was vergeten om zijn groene kaart mee te nemen. Na een telefoontje hebben wij de groene kaart naar Roemenië gefaxt, waardoor de vakantie kon worden voortgezet. Zoiets doen weinig verzekeraars en tussenpersonen ons na. Maar als gevolmachtigd kantoor kunnen wij dit soort zaken tussendoor doen. Dat is volgens ons ook de charme van Prima voor Elkaar.”

Schade

Handelen samen alle schadeclaims af, schakelen schade-experts in en adviseren u bij schade- en aansprakelijkheidskwesties.

Bij schade wilt u “euro’s” zien. Logisch, daar verzekert u zich immers voor! Of het nu gaat om schade aan de inboedel, opstal of auto; alle schades komen bij ons terecht. Wij beoordelen of de schade gedekt is en betalen de schade daarna direct uit.

Al dit werk kunnen we hier zelf doen, omdat we een gevolmachtigd kantoor zijn. Dat scheelt enorm veel tijd. Bij grote maatschappijen moeten verzekerden weken, soms zelfs maanden wachten voordat hun schade financieel is geregeld. Dat zal u bij ‘Prima voor Elkaar’ niet overkomen! Zo’n zestig procent van de schades bestaat uit autoschades. Meestal belt een relatie in paniek op: ‘Help, ik heb schade!’ Mensen denken meestal dat ze vervolgens van alles moet gaan regelen. Maar in de meeste gevallen is één telefoontje naar ons genoeg. Wij schakelen dan onmiddellijk een onafhankelijke expert in om hoogte van schade te bepalen.

Dankzij afspraken met bepaalde garages, kan uw auto daar direct worden gerepareerd. Ondertussen zorgen wij voor de financiële afwikkeling.

Lastiger wordt het wanneer we niet alles in eigen hand hebben. Bijvoorbeeld bij ingewikkelde schuldvragen of bij claims van de tegenpartij. Dat kan soms leiden tot een langdurige correspondentie. Maar als relatie merkt u daar in principe niks van. We houden u alleen op de hoogte van stand van zaken. Wij hopen dat u begrijpt dat u bij ons geen nummer bent, maar een relatie. Laatst kregen we een kaartje van een tevreden verzekerde. Tijdens zijn vakantie had hij eindelijk even de tijd om ons nogmaals te bedanken voor alle moeite. Enorm leuk! Want daar doe je het uiteindelijk voor.

Financiën

De financiële administratie van Prima voor elkaar: alle bank- en giroafschriften gaan door
hun handen. Dit met als doel dat al het inkomende en uitgaande geldverkeer zonder
problemen verloopt.

Wij verwerken alle financiële transacties die hier plaatsvinden. En dat zijn er nogal wat! Aan
de hand van schadedossiers geven we via de computer betalingsopdrachten aan de bank
om schades uit te keren aan relaties en/of betrokkenen.

Verder maken we op deze afdeling bijvoorbeeld ook alle facturen en bankmachtigingen
klaar, waarmee u uw premies betaalt. Zodra die premies betaald zijn, verwerken we die.
Daarbij proberen we natuurlijk te voorkomen dat er onnodige vertragingen optreden.

Gelukkig zijn de lijnen binnen Prima voor elkaar bijzonder kort. Daardoor kunnen we snel
op elkaar inspelen. Zodra we hier bijvoorbeeld een seintje binnenkrijgen dat een bepaalde
schade uitgekeerd kan worden, gebeurt dat dezelfde dag nog. En dat merkt u meteen op
uw bank- of girorekening!

Zodra één van uw polissen wordt gewijzigd, volgt onmiddellijk een aanpassing van het
premiebedrag en uw maandbedrag.

Ziektekosten

Zijn onze experts op het gebied van onze ziektekostenverzekering.

Welbeschouwd is uw ziektekostenverzekering één van de belangrijkste verzekeringen. Want als u ziek bent wilt u niet alleen dat de kosten betaald worden maar ook dat u verzekerd bent van de beste zorg. Dat is logisch! Het aardige van onze ziektekostenverzekering is dat we voor iedereen een passende aanvullende verzekering hebben. Zeer uitgebreid of juist minder uitgebreid. En dat voor een uitermate aantrekkelijke premie. Ook wat dat betreft hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken.

Waar mogelijk komen we bij de verzekeringsmaatschappij op voor uw belangen. Zo had één van onze relaties bijvoorbeeld zelf een hulpmiddel voor zijn gehandicapte kind laten maken. Aanvankelijk kon dat hulpmiddel niet worden vergoed. Maar dankzij onze tussenkomst is dat uiteindelijk toch gelukt.

Relaties vragen ons regelmatig om advies. Bijvoorbeeld als één van de kinderen 18 jaar wordt. Of wanneer één van de kinderen het huis uitgaat om te gaan studeren. Moet de verzekering op dat moment worden aangepast?

Heeft u vragen over premies, voorwaarden of wijzigingen? Aarzel dan niet ons te bellen voor een extra toelichting. Want het is vaak ingewikkelde materie. En zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat we telefonisch goed bereikbaar zijn. Dat is bij een maatschappij wel eens anders.

Op het gebied van zorgverzekeringen werken wij met zorgverzekeraar EUCARE in samenwerking met Aevitae. We maken zelf de polissen op en verwerken alle wijzigingen. Zo houden we de kosten laag en wordt u altijd direct geholpen. Voor het verwerken van de zorgnota’s werken wij samen met Aevitae. Door de optimale automatisering van dit gerenommeerde bedrijf worden uw nota’s en declaraties doorgaans binnen 10 werkdagen behandeld.