Woonhuisverzekering; Allrisk dekking

Binnen het Prima voor elkaar Pakket is de dekking voor de inboedel- en opstalverzekering gebaseerd op extra uitgebreide polisvoorwaarden. Binnen deze voorwaarden is schade door vallen en/of stoten niet verzekerd.


Zoals u weet zijn wij onderdeel van Quintes Verzekeren en Risicobeheer en dat betekent dat wij meer mogelijkheden hebben om deze verzekeringen over te sluiten naar de uitgebreidere Allrisk dekking.


Deze dekking dekt nagenoeg alle schades die het gevolg zijn van een onverwacht voorval, ook schade aan bijvoorbeeld uw kookplaat, aanrechtblad of wastafel door vallen en/of stoten.


Daarnaast is het ook mogelijk de dekking uit te breiden voor mobiele elektronica, zowel thuis als onderweg. Zo is de laptop van uw kind ook op school verzekerd.


Net als andere verzekeringen kent ook de Allrisk dekking een aantal uitsluitingen. Zo zijn onder andere achterstallig onderhoud, opzettelijke schade of schade door overstroming uitgesloten op de dekking.


Wilt u meer weten over de Allrisk dekking op uw inboedel- en/of opstalverzekering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende premieopgave. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0344-64 70 70 of via e-mail: info@primavoorelkaar.com.